Ruiter
Afspraak maken

projecten

Scheerder

Terug naar projecten

projecten > Amersfoort

Scheerder


Bij Drankenhandel Scheerder in Amersfoort wordt op dit moment hard gewerkt aan de uitbreiding van hun bedrijfspand. De eerste fase is zo goed als klaar en bestaat uit het koppelen van twee gebouwen. Deze gebouwen worden voorzien van een complete dock en een maaivelddeur. Nu is het tijd voor de tweede fase waarbij nog eens twee docks en een aantal firescreens worden geplaatst. We houden jullie op de hoogte van het resultaat. Zoals hier goed te zien is, loopt de sectionaaldeur van Hörmann voor het dock langs, wat zorgt voor een maximale isolatie.

 

Product uitgelicht

Robuuste industriële roldeuren voor hoge belastingen in het alledaagse bedrijfsleven

De nieuwe roldeur DD van Hörmann werkt met een directe aandrijving. Hierbij is de aandrijving direct verbonden met de wikkelas. Vooral tijdens de montage is dit gunstig. Enerzijds zorgt de afrolbeveiliging die in de aandrijving is geïntegreerd voor lagere kosten van de elektrische installatie. Anderzijds is de aandrijfpositie naar beneden, naar boven of horizontaal aanpasbaar aan de inbouwsituatie.

De roldeur DD is geschikt voor deuropeningen tot een maximale breedte van 12 meter en een hoogte van 9 meter. De zeer goed geïsoleerde uitvoering van de roldeur DD, met de dubbelwandige stalen lamellen Decotherm S, kan worden uitgerust met een frequentieomvormer aandrijving en besturing. Daarmee bereikt de roldeur snellere openingssnelheden, tot maximaal 1,1 meter per seconde, instelbaar. Dit maakt zelfs maximaal 30 deurcycli per uur of 500 per dag mogelijk. De soft-start/soft-stop-functie zorgt voor een veilige deurloop waarbij de aandrijving wordt ontzien. Sinds deze zomer is deze S6-uitvoering van de Hörmann roldeur DD leverbaar. Deze variant kan worden toegepast tot een maximale breedte van 5 meter en een maximale hoogte van 9 meter. Zogenoemde L-pads aan de binnenkant van het deurpantser verminderen het loopgeluid en slijtage van de lamellen.

Bij geringe tot gemiddelde bedieningsfrequenties is de roldeur SB goed toe te passen. Hörmann presenteerde hiervoor de nieuwe ruimtebesparende aandrijving WA 300 AR S4. Deze wordt niet onder de wikkelas gemonteerd, maar ernaast. De aandrijving is eveneens uitgerust met de soft-start/soft-stop-functie. Deze zorgt voor een standaard, volgens informatie van de fabrikant alleen bij Hörmann verkrijgbare, beveiligde ontgrendeling waarbij de deur eenvoudig naar handbediening kan worden omgeschakeld. Zo kan deze ook bij storingen in de aandrijving of bij stroomuitval volledig blijven functioneren.

Waarmee kunnen we u helpen

Na een persoonlijke afspraak maken we een prijsopgave op maat!

Wat wilt u?

Een vraag stellenTeruggebeld wordenAfspraak maken

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box