Hörmann

J. Ruiter B.V. verkoopt al meer dan 20 jaar deuren van Hörmann. Wij zijn daarom een echte specialist als het gaat om deze prachtige, kwalitatief hoogwaardige deuren van Hörmann.

Als u kiest voor een deur van Hörmann bent u verzekerd van een hoge kwaliteit. De deuren openen en sluiten gemakkelijk en geruisloos. Niet alleen het functionele is van belang, ook het oog wil wat. Een stijlvolle deur die past bij de gevel van uw pand. Dat is typisch Hörmann. Een duurzame levensduur zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuw aangeschafte industriedeur. Naast sectionaaldeuren maakt Hörmann ook snelloop-, parkeerkeergarage- en brandwerende deuren. Naar welke industriedeur bent u op zoek?

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

Gebruiksvriendelijk en stijlvol

Ook voor gebruiksgemak bent u bij Hörmann aan het juiste adres.Vrijwel elke deur kunt u automatisch laten openen en sluiten. Met een eenvoudige druk op de knop of op basis van een sensor kunt u uw industiredeur op afstand besturen. Door de verschillende aandrijvingen kiest u de optie die het beste aansluit op uw wensen. Ook bij strenge weersomstandigheden zorgen de krachtige motoren ervoor dat gemakkelijk in- en uit kunt rijden.

 

Energie besparen? Ga voor ThermoSafe

Samen met de ThermoCarbon behoren de ThermoSafe en de ThermoSafe Hybrid tot een nieuwe generatie. Uitstekend isolerend en bijzonder veilig als het aankomt op inbraakwerende deuren. De ThermoCarbon en ThermoSafe zijn gemaakt van aluminium wat veel voordelen met zich meedraagt. Aluminium zorgt voor een zeer goede geluiddemping, grote stabiliteit en is onderhoudsarm. Na jaren ziet uw aluminium deur er nog als nieuw uit, uiteraard in het design naar uw eigen smaak.

 

Bestel Hörmann deuren bij Ruiter

Overtuigd van de kwaliteit? Of nieuwsgierig geworden naar meer? Kom langs in onze showroom in Barneveld en ervaar zelf of een garagedeur van Hörmann iets voor u is. Wij zijn goed bereikbaar vanuit de hele regio Gelderland en Utrecht en monteren diverse producten in onder andere: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Veenendaal en Woudenberg. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Weet alles over industriedeuren Offerte aanvragen