Over Ruiter

Grondige productkennis en vakmanschap tot in klein detail, het zijn de kernwaarden van Ruiter. Als familiebedrijf, met een gedreven en gepassioneerde team, leveren we vanuit Barneveld door geheel Nederland de hoogste standaard in industriedeuren. We werken al jarenlang samen met onze vaste leveranciers en bieden door deze ervaring producten van de hoogste kwaliteit. We weten wat u als ondernemer drijft en hoe u graag ontzorgd wilt worden. Tijd voor een afspraak met onze adviseur? We staan voor u klaar!


Familiebedrijf sinds 1991
24/7 service
Eigen montage- en serviceteams
341 klanten beoordelen ons met een 9,6
Harselaarseweg 20, Barneveld Afspraak maken

Onze historie

1991

Na jaren op de vrachtwagen vind Jan Ruiter het tijd voor een nieuwe start. Vanuit de garage aan de Cannenburg worden de eerste garagedeuren verkocht.

1991

Garagedeuren in alle soorten en maten. Jan Ruiter monteert ze vanaf 1991 bij bedrijven en particulieren. Ook voor het onderhoud kunnen ze rekenen op Jan.

1992

In 1992 is het tijd voor een nieuwe stap. We verhuizen naar de Thorbeckelaan. In de garage is er ruimte voor een 'showroom'.

1994

Kleedcabines voor zwembaden en sportgebouwen, het leveren en plaatsen ervan vormt in de eerste jaren van ons bedrijf één van belangrijkste pijlers.

1995

J. Ruiter Montagedienst handelt in garagedeuren, zonwering en rolluiken. De kenmerkende rode bus wordt een bekende in regio Barneveld.

1998

Ook bij renovatieprojecten kan men rekenen op de goede service van de vakmensen van J. Ruiter. En monteren? Dat kon toen nog gewoon vanaf de ladder.

2002

Aan de Nijverheidsweg hebben we volop ruimte voor een uitgebreide showroom en kantoor met extra werkplekken.

2008

Door verdere groei en ruimtegebrek op de huidige locatie besluiten we te verhuizen. We verhuizen naar een riante locatie aan de Nijverheidsweg in Barneveld.

2016

Jan en Marja zijn het vertrouwde gezicht in de showroom en buiten de deur. Ruiter groeit tot een echt en hecht familiebedrijf.

2016

Tegelijkertijd met ons 25-jarig jubileum vind een nieuwe verhuizing plaats. Het pand, een zichtlocatie op de Harselaar, wordt grondig gerenoveerd en vernieuwd.

2021

We starten ons 30-ste jubileumjaar met de overname: Gerwin en Richard Ruiter nemen het familiebedrijf over van hun ouders. Op de achtergrond blijven Jan en Marja betrokken.
Op zoek naar passende deuren voor uw bedrijfspand? Welkom bij Ruiter!" Richard Op zoek naar passende deuren voor uw bedrijfspand? Welkom bij Ruiter!" Maak een afspraak

Specialisten in industriedeuren

Jarenlange ervaring

De kwaliteit van onze dienstverlening is gestoeld op ruim 30 jaar ervaring. De afgelopen jaren hebben reeds tal van opdrachtgevers kennisgemaakt met onze deskundige adviseurs en monteurs. Onze mensen zijn vaak al jarenlang werkzaam binnen ons familiebedrijf. Hierdoor kennen zij de kneepjes van het vak en ontzorgen ze u van A tot Z.

Maak kennis met ons team

Afspraak is écht afspraak

Op Ruiter kunt u rekenen. Met ons team hebben we de ambitie om uw wensen en dromen waar te maken. We hechten dan ook veel waarde aan het nakomen van afspraken. Dat verlangen wij van onze leveranciers, en u kunt er onbezorgd vanuit gaan dat wij dit ook doen. Loopt alles toch even anders, dan doen wij onze uiterste best hier duidelijk over te communiceren. En laten we toch een keer een steekje vallen? Laat het weten, dan lossen we het op!

Plan een afspraak

We houden van persoonlijk contact

Uitgebreide productkennis en deskundige oplevering, het kenmerkt Ruiter. Maar buiten dat, hechten we ook waarde aan goed persoonlijk contact. We bouwen intensief aan de relatie met onze opdrachtgevers én leveranciers. Zo komen we tot het beste resultaat. We kiezen voor duurzaamheid en lange termijnrelaties. We zijn niet voor niets één grote familie.

Bekijk onze producten

Gedreven door hoge kwaliteitsstandaard

U gebruikt uw garagedeur vrijwel iedere dag, dus een vlekkeloze werking is uiteraard een vereiste. Maar wat is er nu mooier als dit wordt gecombineerd met een prachtige uitstraling? Bij Ruiter houden we van de uitdaging om kwaliteit en esthetiek te verenigen in een kloppende totaaloplossing. Hier genieten we net zo van als u!

Bekijk onze projecten

Maak kennis met ons team

Jan Directie
Marja Directie
Gerwin Directie
Richard Directie
Annemieke Management assistente
Annette Verkoop
Henri Verkoop
Jarin Verkoop
Wilma Boekhouding
Nick Hoofdplanner
Harold Monteur
Albert Monteur
Eddy Monteur
Henri Monteur
Rik Monteur
Ferry Monteur
Dennis Monteur
Pieter
Marc Logistiek medewerker

Bouw jij mee met Ruiter?

Als team maken we dromen waar. Daarvoor zijn wij doorlopend op zoeken naar enthousiaste en vakkundige medewerkers. Kom jij werken in ons familiebedrijf. Wij bieden jou alle ruimte om je te ontplooien. Bouw met ons mee. Wij zien ernaar uit om kennis met je te maken.

Gerwin Weet alles van industriële garagedeuren Naar vacature-website