Ruiter
Afspraak maken

projecten

HÖRMANN dockshelter

Terug naar projecten

Toegepast Product

projecten > Barneveld

HÖRMANN dockshelter

 

Dockshelters zijn de ideale oplossing voor het beschermen van de over te laden goederen tegen slechte weersomstandigheden. Tevens besparen ze energiekosten en voorkomen ze tocht. De dockshelters passen zich aan de vrachtwagens aan om zo de tocht te minimaliseren. Vanwege deze voordelen kiezen veel bedrijven ervoor om dockshelters te laten plaatsen. 

Wij hebben voor een opdrachtgever, die erg veel last had van tocht, deze HÖRMANN dockshelter mogen plaatsen. Wanneer er vrachtwagens komen lossen, sluiten de flappen van de shelter perfect aan op de vrachtwagen zodat er geen ruimte ontstaat tussen de shelter en de vrachtwagen. Om tocht zoveel mogelijk te voorkomen, moeten de vrachtwagens recht de dock inrijden. Om dit te realiseren hebben onze monteurs wieldwingers geplaatst. Benieuwd naar het resultaat van dit project? Bekijk de foto’s hieronder. 

Is deze oplossing ook wat voor uw bedrijf? Neem gerust contact op voor een afspraak. 

Waarmee kunnen we u helpen

Na een persoonlijke afspraak maken we een prijsopgave op maat!

Wat wilt u?

Een vraag stellenTeruggebeld wordenAfspraak maken

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box