Ruiter
Afspraak maken

projecten

Barneveld | Dockequipment

Terug naar projecten

projecten > Barneveld

Barneveld | Dockequipment

Zoek de verschillen! Onlangs hebben we bij een opdrachtgever in Barneveld nieuwe dockequipment mogen plaatsen. Het is, naar onze mening, goed te onderscheiden welke dock er vernieuwd is. Bij de vernieuwing is er een nieuwe dockleveller en dockshelter geplaatst. 

Dockleveller
Docklevellers van Hörmann zijn een doordachte oplossing om het hoogteverschil tussen de laadvloer van verschillende vrachtwagens en de laadkaaien feilloos te compenseren. Men kan tussen twee soorten docklevellers kiezen, namelijk; de mechanische en/of hydraulische dockleveller. U bekijkt de verschillen hier

Dockshelter 
Dockshelters beschermen over te laden goederen tegen onder andere slechte weersomstandigheden, daarnaast besparen ze energiekosten en voorkomen tocht. Onderstaande dockshelters hebben dekzeilen die zich aan de afmeting van de vrachtwagens aanpassen. Ook hierbij zijn er verscheidene mogelijkheden

Interesse?
Is uw organisatie ook opzoek naar nieuwe dockequipment? Neem eens contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder. 

 

Dockequipment Hörmann

Waarmee kunnen we u helpen

Na een persoonlijke afspraak maken we een prijsopgave op maat!

Wat wilt u?

Een vraag stellenTeruggebeld wordenAfspraak maken

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box