Ruiter
Afspraak maken

Nieuws

COVID-19

Beste relaties en mede-ondernemers,

Wij willen iedereen die negatieve gevolgen ondervindt door de uitbraak van het corona virus bij deze graag een hart onder de riem steken. Ook iedereen die dagelijks hard aan het werk is om deze crisis te beslechten willen we bij deze ons respect en waardering betonen.

Door het nemen van gepaste maatregelen en het blijven omzien naar elkaar hopen we er samen sterker uit te komen! Bijzonder om te zien hoe mensen en bedrijven omgaan met de situatie.

Vanzelfsprekend ligt ook bij ons de primaire focus op het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en leveranciers, waarbij we de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. Vooralsnog zijn wij nog volop in bedrijf en kunnen we onze klanten bedienen van de zorg en service die ze van ons gewend zijn. Echter wel op gepaste afstand.

Onze showroom is geopend en ook de afspraken op locatie gaan door zoals gepland. We vertrouwen erop dat u het aan zult geven wanneer u klachten heeft die kunnen duiden op het virus zodat we de afspraak kunnen verzetten.

We wensen u alle goeds en bedanken u voor uw begrip.

Namens, 

J. Ruiter B.V.

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box