Ruiter
Afspraak maken
 • Docklevellers

   

  Dockleveller door Ruiter Garagedeuren

  Bent u op zoek naar dockleveller? Dan kan Ruiter Garagedeuren u van dienst zijn. Bent u bekend met de docklevellers van Hörmann? Dit zijn doordachte oplossingen om het hoogteverschil tussen de laadvloer van de verschillende vrachtwagens en de laadkaaien feilloos te compenseren. Hierdoor kan de lading in één enkele horizontale beweging in of uit de vrachtwagen gereden worden. Deze robuuste staalconstructie met een platform dat bestand is tegen kromtrekking, compenseert de lastverdeling van de vrachtwagen zonder problemen, zelfs bij ongelijke lading. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn wanneer u advies nodig heeft.

  Wat doen wij voor u?

  De betrouwbare hydraulica, met twee hydraulische cilinders en een cilinder voor de scharnierende lip, kan alle situaties aan. Daarnaast is deze ook gemakkelijk te bedienen en vooral uiterst veilig. De docklevellers zijn uitgerust met automatische noodstopventielen in de hydraulische cilinders. Hierdoor worden de docklevellers erg goed beveiligd. Dit is van belang als een vrachtwagen te vroeg wegrijdt van een platform dat nog belast is. Wilt u ook meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Laat het ons dan weten want wij staan voor u klaar.

  Wat is onze werkwijze?

  Ruiter Garagedeuren is een familiebedrijf en vakmanschap gaat hand in hand met een uitermate hoge servicegraad. Wij denken graag met u mee als het over de dockleveller gaat en wanneer u vragen heeft, kunt u deze uiteraard aan ons stellen. Deze doordachte oplossingen kunnen u wel eens helpen in de praktijk. Daarom kunt u nu contact met ons opnemen wanneer u meer over de dockleveller wilt weten.

  Meer informatie

  Wilt u teruggebeld worden omdat u vragen heeft over de dockleveller? Dan kunt u op de website uw naam en telefoonnummer invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het kan zijn dat u meteen een antwoord nodig heeft en informatie wilt over de dockleveller. Daarvoor kunt u zelf bellen met 0342-490253 of een e-mail sturen naar info@ruitergaragedeuren.nl. Wij staan u graag direct te woord en doen ons best om uw vragen meteen te kunnen beantwoorden. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u daar graag over.

  Dockleveller