Ruiter
Afspraak maken
 • Over ons

  Ruiter industriedeuren

   

  Ruiter B.V. in Barneveld is specialist op het gebied van industriedeuren. Wij zijn een familiebedrijf waar vakmanschap hand in hand gaat met een uitermate hoge servicegraad. Al meer dan 20 jaar voeren wij grote projecten uit voor onze klanten en dat doen wij met veel plezier en passie voor het vak! 

  Bij de keuze voor een industriedeur wilt u als ondernemer verzekerd zijn van betrouwbare en kwalitatief hoogstaande deuren. Als Premium Partner van Hörmann kunnen wij u die zekerheid geven, daarom zijn wij uw partner voor uw industriedeuren. Naast het leveren en monteren van industriedeuren, voeren wij ook onderhoud uit aan bestaande industriedeuren. Met onze 24 uurs service zijn wij altijd snel bij u om problemen te verhelpen!

  Wij zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland vlak bij de A1 én de A30, die op zijn beurt voor een uitstekende verbinding zorgt met de A12. Zo zijn we niet alleen makkelijk bereikbaar voor u, maar u ook voor ons. Want bij schade of calamiteiten wilt u snel, vakkundig én persoonlijk geholpen worden.

   

 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box