Snelloopdeuren

Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor de verbetering van de klimaatregeling in gebouwen en voor de energiebesparing.

Gerwin Vindt altijd de beste oplossing voor uw bedrijf Maak een afspraak

Familiebedrijf sinds 1991
Grote showroom in Barneveld
Eigen montage- en serviceteams
234 klanten beoordelen om met gemiddeld een 9,6

Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor de verbetering van de klimaatregeling in gebouwen en voor de energiebesparing.

 

Snelloopdeuren van Ruiter

Ruiter B.V. biedt flexibele snelloopdeuren van Hörmann. Deze industriedeuren zijn geconstrueerd voor een veilige, rendabele en duurzame deurfunctie. De deur biedt goede veiligheid door het standaard veiligheidsscherm. De deuren zijn bovendien montage- en service vriendelijk. De softedge-deurtechniek voorkomt beschadigingen. Daardoor komt de deurinstallatie nooit stil te staan. Dit voorkomt dure en tijdrovende herstellingen. De bedrijfsprocessen verlopen op deze manier altijd ongehinderd.

 

Een Hörmann snelloopdeur

Hörmann maakt permanente ontwikkelingen en verbeteringen mogelijk door grondige kennis van markteisen en hooggekwalificeerde werknemers. Innovatieve, perfect op elkaar afgestemde fabricageprocessen staan garant voor bestendig toenemende productkwaliteit. Snelloopdeur-constructies op hoog niveau worden daardoor mogelijk gemaakt. Als dealer van Hörmann kunnen wij u verzekeren van robuuste industriedeuren, waar u jaren plezier van zult hebben.

 

Bezoek onze showroom
Gerelateerde producten
“Op zoek naar op en top betrouwbare bedrijfsdeuren? Welkom bij Ruiter!” Gerwin Weet alles van industriële garagedeuren Vraag een offerte aan

Brede toepassingsmogelijkheden

De flexibele snelloopdeuren van Hörmann kunnen in allerlei verschillende soorten settingen voor zowel binnen als buiten worden toegepast. De snelloopdeuren zijn onder andere geschikt voor nooduitgangen, diepvries-logistiek, personen- en machinebeveiliging, vershoud- en koellogistiek, levensmiddelenindustrie, supermarkten, productielogistiek, hygiënische ruimten en ruimten met explosiegevaar.

Het Hörmann gamma omvat verticaal en horizontaal openende, transparante deuren met flexibel deurblad, ook in combinatie met sectionaaldeuren, roldeuren en onderhoudsvriendelijke spiraaldeuren met vlakke aluminium profielen.

Offerte aanvragen