Voorzetsluizen

Voorzetsluizen worden voor de hal geplaatst. Dat betekent dat de ruimte in de hal kan worden benut tot aan de buitenmuren. Hörmann voorzetsluizen van Ruiter zijn altijd een goede beslissing als de installatie van binnenperrons in de hallen niet mogelijk is of als er geen onderruimte aan de perrons werd voorzien. Het gaat hier om precies werk en daarom wilt u het werk door vakmannen laten doen. Bij Ruiter krijgt u vakmanschap, dankzij onze bekwame monteurs die alle competenties in huis hebben om uw voorzetsluis professioneel te monteren.

Gerwin Vindt altijd de beste oplossing voor uw bedrijf Maak een afspraak

Familiebedrijf sinds 1991
Grote showroom in Barneveld
Eigen montage- en serviceteams
234 klanten beoordelen om met gemiddeld een 9,6

Een complete voorzetsluis bestaat uit een bordes met dockleveller, wand- en plafondbekleding en een laadopening met dockshelter. Voorzetsluizen zijn vooral aan te bevelen in combinatie met thermisch geïsoleerde industriedeuren van Hörmann voor het lossen en laden van temperatuurgevoelige goederen.
Daarbij kunnen vrachtwagens zowel onder een hoek van 90° als zijdelings verschoven onder een scherpe hoek aandocken. Hörmann levert voorzetsluizen als afzonderlijke uitrusting of als rij-installatie. De panelen van de voorzetsluis zijn 40 millimeter dik. Deze panelen bekleden de voorzetsluis en beschermen de goederen en het personeel tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de bekleding met panelen ervoor, dat de geluidsoverdracht bij het laadproces wordt beperkt. Dit verbetert de werkomstandigheden voor uw personeel.

 

 

Voorzetsluizen op maat bij Ruiter B.V.

Wilt u de voorzetsluis zelf bekleden? Dat kan! Op de stalen frameconstructtie kan iedere geschikte bekleding worden aangebracht. Dit is aan te bevelen wanneer de gevel van het gebouw ook het aanzicht van de voorzetsluis dient te bepalen. Door uw voorzetsluis zelf te bekleden bepaalt u het visitekaartje van uw bedrijf.

Als de voorzetsluis deel uitmaakt van een koelzone, vraagt dat om bijzondere uitrusting. Ook dan kunt u bij Ruiter B.V. terecht voor de perfecte voorzetsluis met passende bekleding. Hörmann thermosluizen bieden dan uitkomst. Deze sluizen zijn in het dak en wand-bereik en aan de onderkant uitgerust met een 80 millimeter dikke sandwichbekleding. De Thermosluizen van Hörmann zijn geschikt voor alle koelhuizen. De monteurs van Ruiter B.V. voeren het werk professioneel uit. Kies daarom voor een Hörmann voorzetsluis van Ruiter B.V.

Bezoek onze showroom
Gerelateerde producten
“Op zoek naar op en top betrouwbare bedrijfsdeuren? Welkom bij Ruiter!” Richard Weet alles van industriële garagedeuren Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen