Industriële sectionaaldeuren

Industriële sectionaaldeuren, die we ook wel overheaddeuren noemen, zijn bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in bedrijfsruimtes. Bij Ruiter leveren we jaarlijks vele overheaddeuren voor nieuwe of bestaande bedrijfspanden. De topklasse van Hörmann sectionaaldeuren, gecombineerd met de expertise en hands on-mentaliteit van Ruiter, garanderen u als ondernemer optimaal functionerende deuren die uitstekend passen bij uw bedrijfssituatie.

Gerwin Vindt altijd de beste oplossing voor uw bedrijf Maak een afspraak

Familiebedrijf sinds 1991
Grote showroom in Barneveld
Eigen montage- en serviceteams
234 klanten beoordelen om met gemiddeld een 9,6

Overheaddeuren van Hörmann bij Ruiter B.V.

Ruiter levert overheaddeuren van Hörmann. We zijn al jarenlang gecertificeerd Industrie Partner, waardoor we we het gehele productassortiment door en door kennen en u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden die passen bij uw bedrijfssituatie.

Met de nieuwe serie 60 zijn openingssnelheden tot max. 1 m/s mogelijk. De toegenomen snelheid zorgt voor minder verlies van ventilatiewarmte. Ook kunt u sneller en efficiënter werken. Deze nieuwe generatie overheaddeuren zijn zelfs connected!

 

Energiezuinige sectionaaldeuren

De sectionaaldeuren van Ruiter zijn niet alleen efficient, maar dragen ook bij aan een verduurzaming van uw bedrijfspand. De standaard thermisch onderbroken stalen sectionaaldeuren en aluminium sectionaaldeuren met een bouwdiepte van 67 mm bieden een uitstekende isolatie en voorkomen hierdoor ongewenst warmteverlies. Met optionele 4-voudige beglazing of zelfs klimaatglas kan de isolatiewaarde nog verder worden verbeterd.

 

Eigen deskundige montageteams

Bij de opdrachtbevestiging van uw nieuwe deur(en) houdt het niet op, maar begint het bij Ruiter pas. De montage van onze kwaliteitsproducten wordt verzorgd door één van onze eigen montageteams. Voorzien van kwalitatieve uitrusting en met de aanpakkersmentaliteit die onze Ruiter-vakmensen kenmerkt, zorgen ze voor een snelle montage. Zodra de deur geplaatst is, zorgen ze er uiteraard voor dat alles piekfijn wordt achtergelaten.

Bezoek onze showroom

Sectionaaldeuren Van Deuveren Transport

Van Deuveren Transport

Brandwerende overheaddeur Wernsen Chaletbouw

Wernsen Chaletbouw

Sectionaaldeuren Truck en Trailer Service

Truck en Trailer Service
Gerelateerde producten
“Op zoek naar op en top betrouwbare bedrijfsdeuren? Welkom bij Ruiter!” Richard Weet alles van industriële garagedeuren Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen